GDPR/Politica de confidentialitate

Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

 

Societatea Rocka Genco SRL, având sediul social în str. Gentianei, nr. 5-7, Lot1, Corp A, ap.3, sat Dudu, loc. Chiajna, judetul Ilfov, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J23/3599/2015, având codul unic de înregistrare RO22367424, în calitate de operator („Societatea” sau „Rockagenco”), dorește să vă informeze despre prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în contextul anumitor operațiuni, în scopurile specificate mai jos.

Context

Rocka Genco SRL (denumită în continuare „Rockagenco” sau „noi” sau „nouă”), o societate cu răspundere limitată înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J23/3599/2015, având sediul social situat str. Gentianei, nr. 5-7, Lot1, Corp A, ap.3, sat Dudu, loc. Chiajna, judetul Ilfov, România, cod TVA RO22367424, e-mail: gdpr@rockagenco.ro,telefon: 0748564297, website: www.serviceutilaje.com, acționând în calitate de operator al datelor dumneavoastră cu caracter personal - acordă o atenție deosebită protecției datelor. Prelucrarea datelor de către Rocka Genco respectă legile relevante privind protecția datelor din UE și Romania și se realizează în conformitate cu prezenta Notificare.

 1. Date personale

  • Prezenta Notificare se aplică tuturor datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați sau pe care le colectăm și prelucrăm în legătură cu relația pe care o aveți cu Rocka Genco. În scopul prezentei Notificări „date cu caracter personal” înseamnă orice informații care vă privesc în baza cărora sunteți sau puteți fi identificat, în mod direct sau indirect (în special propriile dumneavoastră nume, adresă, număr de telefon, adresă de e-mail sau număr de cont bancar) și orice referire rezultată din astfel de informații care vă privește.

2.    Colectarea datelor personale

  • Oricând veți folosi formularul de contact de pe pagina noastră, când ne trimiteţi un email sau atunci când ne contactaţi telefonic, noi colectăm date cu caracter personal despre dumneavoastră pe care fie ni le-ați furnizat nouă în mod direct sau pe care le-am colectat atunci când ați apelat la serviciile noastre prin utilizarea website-ului nostru www.serviceutilaje.com .

3.    Tipul de date personale pe care le colectam si in ce scop:

  • Nume si prenume 
  • Telefon 
  • Email 
  • Nume companie 
  • Website actual
  • Scopurile pentru care vă folosim datele cu caracter personal sunt:
    • pentru a presta serviciile pe care le-aţi achiziţionat de la noi, prin intermediul website-ul nostru, prin email sau prin telefon;
    • in scopuri de marketing direct pentru a vă furniza ofertele individualizate conform cerinţelor dumneavoastră;
    • pentru a comunica cu dumneavoastră (de exemplu pentru a vă trimite e­mail-uri prin care să vă informăm despre produsele şi serviciile noastre, promoţii existente sau evenimentele pe care le organizăm);
    • pentru a susţine alte scopuri administrative (inclusiv dar fără a se limita la contabilitate şi facturare, auditare, analiză antifraudă), (noi putem folosi orice date pe care le colectăm de la dumneavoastră, după caz);
    • pentru a ne indeplini obligaţiile ce rezultă din orice contracte pe care le-aţi incheiat cu noi.
  • Direct de la dumneavoastra, atunci cand ne contactati telefonic
  • Electronic, folosind formularul de contact de pe pagina noastra sau aplicatii ori cand ne trimiteti un email.

4.    De la cine colectam datele personale:

  • Direct de la dumneavoastra, atunci cand ne contactati telefonic
  • Electronic, folosind formularul de contact de pe pagina noastra sau aplicatii ori cand ne trimiteti un email.

5.    Furnizarea datelor personale este:

  • Voluntara, fara a avea in vedere incheierea ulterioara a unei relatii comerciale
  • Obligatorie, in vederea achizitionarii serviciilor noastre si implicit, pentru incheierea unei relatii comerciale si a inregistrarii fiscale a acesteia, inclusiv a facturarii.
  • Atunci cand exista o cerere din partea clientilor/potentialilor clienti (cerere verbala sau scrisa).
  • Cand este necesara incheierea unei relatii comerciale, respectiv incheierea unui contract de prestari servicii pentru achizitionarea serviciilor noastre.
  • Atunci cand primim o cerere de oferta, indiferent de modul in care a fost trimisa (prin email, formular de contact, verbal, aplicatii).
  • Datele personale mai pot fi prelucrate atunci cand exista un contract de servicii intre compania noastra si client (spre exemplu, contract de mentenanta) iar datele transmise vor fi astfel stocate si utilizate pentru rezolvarea solicitarilor clientului.

6.    Prelucrarea datelor personale are loc in urmatoarele situatii:

  • Atunci cand exista o cerere din partea clientilor/potentialilor clienti (cerere verbala sau scrisa).
  • Cand este necesara incheierea unei relatii comerciale, respectiv incheierea unui contract de prestari servicii pentru achizitionarea serviciilor noastre.
  • Atunci cand primim o cerere de oferta, indiferent de modul in care a fost trimisa (prin email, formular de contact, verbal, aplicatii).
  • Datele personale mai pot fi prelucrate atunci cand exista un contract de servicii intre compania noastra si client (spre exemplu, contract de mentenanta) iar datele transmise vor fi astfel stocate si utilizate pentru rezolvarea solicitarilor clientului.

7.    Scopul prelucrarii datelor personale

  • Datele dvs. vor fi prelucrate numai in scopurile mentionate la punctul 2. din prezenta informare.
  • In cazul in care datele dvs vor trebui prelucrate in alte scopuri decat cele prezentate la punctul 2, va vom informa inainte de a le prelucra, iar acestea vor fi prelucrate numai cu acordul dumneavoastra.

8.    Cookie-uri

  • Cookie-urile sunt fragmente de informatie pe care site-ul le transfera utilizatorilor pentru a putea tine evidenta. In timp ce va aflati pe un site, cookie-urile salveaza preferintele dumneavoastra si astfel fac navigarea pe web mai usoara. Majoritatea website-urilor folosesc cookie-uri. Acestea nu sunt folosite pentru stocarea informatiilor personale, ele ne arata cum si cand vizitatorii folosesc site-ul, si ne ajuta sa vedem care sunt zonele populare si care nu sunt.
  • Folosim cookie-uri (texte speciale) pentru o buna evaluare a comportamentului utilizatorilor pe website-urile noastre in scopul oferirii serviciilor de marketing in mod corect si pentru ca utilizatorul sa poata beneficia de toate facilitatile site-ului pe care il viziteaza (formular de cumparaturi, magazin online, etc, in functie de specificul website-ului). informatiile pe care le colectam prin cookies si gif-uri transparente pentru a crea un “profil” al preferintelor dumneavoastra.
  • Puteti dezactiva cookie-urile folosind preferintele browserului. Astfel, puteti seta browser-ul sa refuze toate cookie-urile sau sa indice atunci cand un cookie este trimis. Insa, va aducem la cunostinta faptul ca, atunci cand cookie-urile sunt dezactivate, este foarte posibil ca anumite functionalitati ale website-ului sa nu poata fi folosite ori sa aiba o viteza de incarcare foarte lenta.

9.    Dezvaluirea datelor personale

  • Datele dvs. personale pot fi dezvaluite partenerilor nostri contractuali, afiliaților nostri sau persoanelor împuternicite care prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pe seama Rocka Genco ori către autoritățile publice centrale/ locale, în următoarele cazuri:
    • pentru administrarea, întreținerea, personalizarea și îmbunătățirea paginii de internet www.serviceutilaje.com, inclusiv a contului rockagenco.ro și a serviciilor derulate prin intermediul acestora;
    • pentru îndeplinirea unor obligații contractuale de către Rocka Genco cum ar fi servicii de relaționare cu clienții, de imprimare şi trimitere facturi, etc; 
    • în situațiile în care această dezvăluire ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități, obținute ca urmare a participării dumneavoastră la diverse jocuri sau concursuri cu caracter promoțional, sau alte campanii promoționale organizate de către Rocka Genco;
    • în cazul unor campanii promoționale organizate de către Rocka Genco împreună cu diverși parteneri contractuali sau afiliați ai Rocka Genco;
    • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
    • pentru transmiterea de materiale cu caracter publicitar/ promoțional, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
    • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege.

10. Perioada de stocare a datelor

  • Datele dvs vor fi stocate pe o perioada de timp limitata, respectiv pe toata perioada contractarii serviciilor si pana la expirarea duratei de contractare a acestora. Datele de facturare vor fi sterse conform obligatiilor impuse de lege in acest sens.

11. Transferul datelor personale in afara UE sau SEE

  • Rocka Genco nu transfera datele dvs. personale, catre tari din afara UE sau SEE.

12. Securitatea datelor personale

  • Securitatea informatiilor primite din partea vizitatorilor sau a clientilor, este foarte importanta pentru noi.  Serverele pe care datele sunt stocate, au implementate masuri de siguranta, precum:
    • recuperarea datelor personale
    • descoperirea breselor de securitate
    • descoperirea cauzelor breselor de Securitate
    • limitarea incalcarii securitatii
  • In cazul in care descoperim faptul ca s-a produs o incalcare a securitatii datelor dvs personale, vom informa imediat managementul companiei titulare a serverelor, aceasta urmand a lua toate masurile pentru restabilirea securitatii datelor, va depune toate eforturile pentru atenuarea riscului imediat de producere a unui prejudiciu si va notifica Autoritatea de Supraveghere cu privire la incidentul de securitate, daca încălcarea este susceptibilă să ducă la un risc ridicat pentru drepturile și libertatile persoanelor carora le-a fost afectata securitatea datelor personale.

13. Drepturile utilizatorilor

  • Conform noului Regulament GDPR, va prezentam in cele de mai jos, care sunt drepturile pe care le aveti in calitate de utilizatori/clienti ai Rocka Genco.
  • Dreptul la informare – se refera la dreptul de a fi informati asupra tuturor aspectelor prezentate anterior.
  • Dreptul de acces – aveti dreptul de a obtine confirmarea din partea noastra ca prelucram sau nu datele cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele.
  • Dreptul la opozitie – dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale daca prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public. Deasemenea, daca prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveti dreptul de a va opune prelucrarii oricand.
  • Dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul de a primi datele personale intr-un format care sa poata fi citit automat  si care sa permita ca datele sa fie transmise direct altui operator.
  • Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – puteti solicita ca datele sa fie sterse, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care apar urmatoarele situatii: datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; iti retragi consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; te opui prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale.
  • Dreptul la restrictionarea datelor – aveti dreptul de a cere restrictionarea datelor pe o perioada de timp, de exemplu, in situatia in care s-a luat decizia stergerii datelor dumneavoastra iar dumneavoastra considerati ca va sunt utile in diferite situatii, precum exercitarea unui drept in instanta. Deasemenea, in cazul in care contestati acuratetea datelor ori prelucrarea este ilegala, puteti solicita restrictionarea datelor.  Astfel, in urma primirii unei cereri din partea dumneavoastra si in urma verificarii acesteia, vom stopa prelucrarea datelor personale pe o perioada de timp.
  • Dreptul la rectificarea datelor – puteti solicita rectificarea anumitor date personale, in cazul in care acestea sunt incomplete sau inexacte. Astfel, in functie de scopul prelucrarii, puteti completa si apoi transmite datele personale care lipsesc sau nu sunt corecte, fiind posibila chiar completarea unei declaratii pentru conformitate.
  • Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, atunci cand constatati ca v-au fost incalcate drepturile cu privire la prelucrarea datelor personale.

14. Cum ne puteti contacta

  • Pentru orice intrebari si orice solicitari cu privire la prelucrarea datelor personale, ne puteti contacta astfel:
    • pe email la adresa: office@rockagenco.ro
    • solicitare scrisa, trimisa direct la adresa noastra-str. Gentianei, nr. 5-7, Lot1, Corp A, ap.3, sat Dudu, loc. Chiajna, judetul Ilfov, România.
  • Indiferent de modalitatea pe care o alegeti pentru transmiterea cererii catre noi, vom face tot posibilul sa rezolvam toate cererile si/sau plangerile intr-un timp cat mai scurt.  In cazul in care raspunsul nostru nu v-a multumit, va puteti adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, Bucuresti)

Aceste informatii au fost actualizate ultima data pe 12.06.2018.