Asiguram interventia echipelor de service in maximum 24 de ore de la solicitare!

 

       Societatea noastra acorda asistenta tehnica/servicii de reparatii si mentenanta utilaje si echipamente pentru infrastructura rutiera, atat in locatia in care se afla utilajele cat si la service-ul nostru.

      Pentru eficientizarea utilizarii utilajelor si pentru prelungirea duratei de functionare a acestora, echipa noastra de profesionisti asigura:

  • Intretinere preventiva se efectueaza pe baza de contract. Aceste operatii asigura functionarea continua a fluxului de productie, la parametrii nominali.
  • Interventii la cerere.Detinem dotarea tehnica si logistica corespunzatoare, disponibilitatea permanenta si seriozitatea necesara pentru buna desfăşurare atât a întreţinerilor service uzuale cât şi a operaţiunilor service complexe, oferind garanţia calităţii lucrărilor efectuate.
  • Service in garantie si post garantie pentru toate utilajele/echipamentele vandute.Pentru utilajele comercializate, oferim o garantie minima de 12 luni/1000 h functionare.
  • Instruirea personalului de intretinere/deserventilor se face odata cu punerea in functiune,  pentru a dobandi indemanarea necesara exploatarii corecte a utilajului/echi­pamentului in frontul de lucru.