Second-hand, dar perfect întreținute, gata de lucru și cu o garantie de minim 6 luni!

Veti beneficia intotdeauna de asistenta din partea echipei noastre in alegerea utilajului potrivit nevoilor dvs.

Odata ales un utilaj, tot noi ne ocupam de transport, asigurare si toate formalitatile necesare.

 

Achiziţia de utilaje si echipamente este o investiţie obligatorie pentru desfasurarea activitatii in domeniul constructiilor si, din păcate, achiziţionarea unui utilaj nou presupune imobilizarea unei sume mari de bani, care va creste gradul de indatorare sau va afecta semnificativ cash-flow-ul societatii dvs.

 

       De aceea, utilajele second-hand reprezinta:

Soluţia modernă şi fiabila. Prin pretul scazut, utilajele second hand, devin accesibile si companiilor cu posibilitati limitate de finantare, iar perioada de recuperare a investitiei este mult mai redusa decat in cazul utilajelor noi.

 

Minimizarea investitiei.Pretul unui utilaj second hand de vanzare reprezinta doar o fractiune din cel al unuia nou, fara ca productivitatea sa fie afectata semnificativ. Cu investitia necesara achizitionarii unui utilaj nou, aveti posibilitatea achizitionarii mai multor utilaje, avand functionalitati diferite.

 

Rezultate maxime cu investitii minime. Pe scurt, eficienta. La achizitionarea oricarui utilaj, beneficiati de consultanta de specialitate, punere in functiune si scolarizare pentru personalul deservent si mentenanta gratuita a utilajului in perioada de garantie. In acest mod fiecare utilaj va fi exploatat la adevarata sa valoare iar succesul dumneavoastra va fi garantat.